Fieten_Olie_Logo.svg (1)

Project
Fieten Olie

Welkom bij onze nieuwste case study over de transformatie van Tielbeke, een toonaangevend transportbedrijf. Lees hoe onze op maat gemaakte app heeft geleid tot:

  • Verbeterde interne communicatie
  • Verhoogde efficiëntie
  • Sterker communitygevoel binnen het bedrijf

Ontdek de uitdagingen waarmee Tielbeke werd geconfronteerd en hoe onze innovatieve oplossingen hun succes hebben bevorderd.

Tielbeke_1123_A3A9910 (1) 6

Introductie

Fieten Olie is een vooraanstaand bedrijf met diverse tankstations verspreid over Nederland. Door onze connecties binnen het netwerk kwamen we in contact met Fieten Olie. Zij zochten een oplossing voor hun interne communicatieproblemen en wilden verschillende bedrijfsprocessen digitaliseren. Dit leidde tot een samenwerking waarbij we een op maat gemaakte app ontwikkelden om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Group 10013

De uitdaging

Fieten Olie kampte met meerdere uitdagingen. De communicatie binnen het bedrijf was gefragmenteerd, en veel belangrijke informatie en protocollen werden niet efficiënt gedeeld. Medewerkers, vooral chauffeurs die constant onderweg waren, hadden geen centrale plek om informatie te vinden. Daarnaast wilden ze het communitygevoel versterken, aangezien de medewerkers verspreid waren over verschillende locaties en elkaar zelden fysiek ontmoetten.

De oplossing

Om deze problemen aan te pakken, ontwikkelden we een veelzijdige app die meerdere functies integreerde om de interne communicatie te verbeteren en bedrijfsprocessen te digitaliseren. Onze aanpak omvatte nauwe samenwerking met Fieten Olie om hun specifieke wensen te begrijpen en een oplossing te bieden die paste bij hun bedrijfsvoering. De app werd ontworpen om een centraal communicatiekanaal te bieden en diverse formulieren en protocollen te digitaliseren.

Highlights

9

Communicatie

Communicatiemodule: Centrale plek voor interne communicatie en nieuwsberichten.

4

formulieren

Diverse processen, zoals onderhoudsaanvragen voor vrachtwagens en trailers, ziektemeldingen, en aanvragen voor bedrijfskleding werden gedigitaliseerd.

Group 9918

Communitygevoel

Functies om verjaardagen te delen, nieuwe collega's voor te stellen, en successen en positieve gebeurtenissen te vieren.

6

Schade melden

Eenvoudige en efficiënte manier om schades te rapporteren en te documenteren.

1

HR-processen

Toegang tot het personeelshandboek en belangrijke documenten, evenals een vereenvoudigd declaratieproces.

De samenwerking met People Appy heeft heel goed uitgepakt, ze zijn erg flexibel en hebben overal in meegedacht en ons ontzettend goed geholpen!

Group 10015

Resultaat

De implementatie van de app heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen binnen Fieten Olie. De interne communicatie is sterk verbeterd met een centrale plek voor alle meldingen en updates. Medewerkers zijn nu beter geïnformeerd en voelen zich meer betrokken bij het bedrijf. De digitalisatie van papieren processen heeft geleid tot significante tijdsbesparingen en efficiëntere workflows. Het communitygevoel is versterkt doordat medewerkers nu makkelijker en vaker contact hebben en belangrijke gebeurtenissen kunnen delen.

Specifieke resultaten zijn onder andere:

  • Verbeterde Communicatie: Een enkelvoudig kanaal voor alle bedrijfscommunicatie heeft de efficiëntie verhoogd en de betrokkenheid van medewerkers verbeterd.
  • Digitalisatie van Processen: Door het digitaliseren van formulieren en andere processen zijn tijd en middelen bespaard.
  • Verhoogde Betrokkenheid: Medewerkers voelen zich meer betrokken bij het bedrijf door het delen van nieuws en successen via de app.

Conclusie

Onze samenwerking met Fieten Olie heeft geresulteerd in een succesvolle digitalisatie van hun bedrijfsprocessen en een significante verbetering van de interne communicatie. De op maat gemaakte app heeft niet alleen geleid tot efficiëntere werkwijzen en tijdsbesparingen, maar ook tot een hechtere gemeenschap binnen het bedrijf. De continue feedback en verdere ontwikkeling van de app zorgen ervoor dat Fieten Olie blijft profiteren van de voordelen van digitalisatie en een verbeterde bedrijfsvoering.

Persoonlijk een rondleiding krijgen binnen PeopleAppy?

Vraag onze demo aan zodat jij zelf kunt ervaren hoe PeopleAppy werkt.