Harwig Installatietechniek

Deze case study laat zien hoe People Appy Harwig Installatietechniek heeft geholpen bij het optimaliseren van hun interne bedrijfsprocessen door middel van de 'Mijn Harwig'-app.

60A9963-bewerkt-scaled

Hoe kan PeopleAppy helpen bij het digitaliseren en moderniseren van onze bedrijfsprocessen, vergelijkbaar met de succesvolle transformatie die bij Tielbeke is gerealiseerd?

Introductie

We hebben Harwig Installatietechniek, een expert in elektro-, beveiligings- en installatietechniek met meer dan 110 jaar ervaring, geholpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. De resultaten van deze optimalisatie waren aanzienlijke verbeteringen in de operationele prestaties, het werknemersmoraal en de klanttevredenheid.

Group 9947

Het Probleem

We werden geconfronteerd met de uitdaging om interne processen van Harwig te stroomlijnen. Het doel was om het personeel van Harwig efficiënter te informeren over cruciale bedrijfsupdates en essentiële veiligheidsprotocollen.

Samenvatting van de resultaten

Vink Verbeterde interne communicatie

Vink Efficiënter personeelsbeheer

Vink Verhoogde veiligheid en naleving van regelgeving

De Uitdaging

We stonden voor de taak om de personeelszaken van Harwig te optimaliseren en sneller te voldoen aan de complexe KVGM-normen.

De Oplossing

We ontwikkelden de 'Mijn Harwig'-app, een tool die niet alleen interne communicatie verbeterde, maar ook persoonlijk profielbeheer vereenvoudigde en integreerde.

PeopleAppy is flexibel en vindt altijd een oplossing. Samen bereiken we altijd het gewenste resultaat." - Richard Scholte van Harwig

Group 9946

Het Resultaat

De introductie van de 'Mijn Harwig'-app heeft een nieuwe standaard gezet voor werknemersmoraal en motivatie binnen Harwig. De efficiëntie van bedrijfsprocessen werd merkbaar verbeterd.

Persoonlijk een rondleiding krijgen binnen People Appy?

Vraag onze demo aan zodat jij zelf kunt ervaren hoe PeopleAppy werkt.