logo-wit 1

Project
Harwig Installatietechniek

Welkom bij onze case study over Harwig, een toonaangevend installatietechniek bedrijf in Emmen. Lees hoe onze op maat gemaakte app heeft geleid tot:

  • Verbeterde interne communicatie
  • Verhoogde efficiëntie
  • Sterker gemeenschapsgevoel binnen het bedrijf

Deze case study belicht de uitdagingen waarmee Harwig werd geconfronteerd, zoals gefragmenteerde communicatie en inefficiënte processen, en hoe onze innovatieve oplossingen hun succes hebben bevorderd. Ontdek de voordelen van onze geïntegreerde aanpak, waaronder digitale HR-processen, veiligheidsmodules en een verbeterd onboarding traject.

Tielbeke_1123_A3A9910 (1) 5

Introductie

Harwig, gevestigd in Emmen, is een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek sector. Bekend om hun sterke gemeenschapsgevoel en innovatieve aanpak, streeft Harwig ernaar om hun interne processen continu te verbeteren. Dit streven leidde tot een samenwerking met ons bedrijf, waarbij we een personeelsapp ontwikkelden om hun interne communicatie te verbeteren en diverse bedrijfsprocessen te digitaliseren.

Group 10013

De uitdaging

Harwig merkte dat de interne communicatie gefragmenteerd was door het gebruik van meerdere applicaties, wat leidde tot inefficiëntie en een gebrek aan eenheid. Ze wilden een innovatieve oplossing om de communicatie te centraliseren en te professionaliseren, zodat medewerkers gemakkelijk toegang hadden tot belangrijke informatie en processen op één plek konden beheren. Hun doel was ook om het gemeenschapsgevoel binnen het bedrijf te versterken en een moderne, gebruiksvriendelijke oplossing te bieden.

De oplossing

Ons bedrijf werd benaderd om een app te ontwikkelen die meerdere interne processen van Harwig kon integreren. Samen met Richard van Harwig werkten we nauw samen om een oplossing te creëren die de communicatie zou verbeteren, diverse HR-processen zou digitaliseren en de betrokkenheid van medewerkers zou vergroten. We zorgden ervoor dat de app aansloot bij de huisstijl van Harwig en elementen van plezier en community bevatte, zoals het vieren van verjaardagen.

Highlights

9

Communicatie

Communicatiemodule: Centrale plek voor interne communicatie en nieuwsberichten.

Union-Jan-17-2024-09-04-05-1159-PM

HR-functionaliteiten

Digitalisatie van verlofaanvragen, declaraties en onboarding processen.

5

Bestelmodule

Integratie van bestellingen voor kleding en gereedschappen.

2

Veiligheids- en Compliance Modules

VCA-certificaten, veiligheidsprotocollen en rapportage via de app.

4

Onboarding Traject

Een digitaal onboarding proces waardoor nieuwe medewerkers zich gemakkelijker kunnen inwerken zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.

PeopleAppy is flexibel en vindt altijd een oplossing. Samen bereiken we altijd het gewenste resultaat."

Group 10015

Resultaat

De implementatie van de app heeft geleid tot significante verbeteringen binnen Harwig. De interne communicatie is sterk verbeterd met frequente nieuwsupdates en een centrale plek voor alle informatie. De digitalisatie van HR-processen heeft de efficiëntie verhoogd en de tijdsbelasting voor de HR-afdeling verminderd. De veiligheidsmodules hebben bijgedragen aan een betere naleving van QHSE-regelgeving, wat resulteerde in een verhoogde veiligheid op de werkvloer.

Daarnaast heeft de app het onboarding proces vereenvoudigd, wat de integratie van nieuwe medewerkers vergemakkelijkte. De app bracht verschillende processen samen op één platform, waardoor de medewerkers minder tijd kwijt waren aan administratieve taken en meer tijd hadden voor hun kerntaken. Dit heeft geleid tot een verbeterde betrokkenheid en een sterkere bedrijfscultuur.

Conclusie

Onze samenwerking met Harwig heeft niet alleen hun interne communicatie verbeterd maar ook hun bedrijfsprocessen aanzienlijk geoptimaliseerd. Door diverse functionaliteiten in één app te integreren, hebben we Harwig geholpen om efficiënter te werken en een hechtere gemeenschap te creëren binnen het bedrijf. De app heeft niet alleen tijd en kosten bespaard, maar ook de algehele werkervaring voor de medewerkers verbeterd, wat bijdraagt aan een duurzamer en succesvoller bedrijfsmodel.

Persoonlijk een rondleiding krijgen binnen PeopleAppy?

Vraag onze demo aan zodat jij zelf kunt ervaren hoe PeopleAppy werkt.