Oegema Transport

People Appy heeft een geavanceerde app ontwikkeld die zowel het personeel ondersteunt als procesoptimalisatie binnen de organisatie realiseert.

BVW7394_lr-scaled

Kan PeopleAppy ons helpen onze interne bedrijfsprocessen te moderniseren en te optimaliseren, net zoals bij Oegema Transport B.V., om onze algehele prestaties en werknemerstevredenheid te verbeteren?

Introductie

We hebben Oegema Transport B.V. geholpen hun bedrijfsprocessen te moderniseren. Oegema, een internationaal georiënteerd familiebedrijf in logistieke oplossingen, heeft met onze app een significante vooruitgang in de digitalisering gemaakt.

Group 9950

Het Probleem

Oegema stond voor de uitdaging om hun interne processen efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken voor het personeel, wat essentieel was voor de algehele prestatieverbetering van het bedrijf.

Samenvatting van de resultaten

Vink Implementatie van een app voor eenvoudige profielwijzigingen en verlofaanvragen door personeel

Vink Verbeterde interne communicatie

Vink Verhoogde efficiëntie en flexibiliteit voor werknemers

De Uitdaging

Oegema had behoefte aan een geïntegreerde oplossing om hun personeelszaken te stroomlijnen.

De Oplossing

We ontwikkelden een app die zowel het profielbeheer als de communicatie binnen het bedrijf optimaliseert, terwijl het naadloos integreert met hun bestaande TMS-systeem.

PeopleAppy heeft gepassioneerd en meedenkend gewerkt. Wij zijn enorm trots op het eindproduct.

Group 9949

Het Resultaat

Dankzij onze app-oplossing heeft Oegema een aanzienlijke verbetering in hun bedrijfsvoering ervaren, met een sterke focus op gebruiksgemak en een efficiëntere procesoptimalisatie.

Persoonlijk een rondleiding krijgen binnen PeopleAppy?

Vraag onze demo aan zodat jij zelf kunt ervaren hoe PeopleAppy werkt.