LogoTielbeke

Project
Tielbeke transport

Welkom bij onze nieuwste case study over de transformatie van Tielbeke, een toonaangevend transportbedrijf. Lees hoe onze op maat gemaakte app heeft geleid tot:

  • Verbeterde interne communicatie
  • Verhoogde efficiëntie
  • Sterker communitygevoel binnen het bedrijf

Ontdek de uitdagingen waarmee Tielbeke werd geconfronteerd en hoe onze innovatieve oplossingen hun succes hebben bevorderd.

Tielbeke_1123_A3A9910 (1) 4

Introductie

Tielbeke is een gerenommeerd transportbedrijf dat bekend staat om zijn efficiënte logistieke oplossingen en klantgerichte aanpak. Het bedrijf zocht naar manieren om de interne communicatie te verbeteren en bedrijfsprocessen te digitaliseren. Door onze eerdere samenwerking met Oegma, waarbij we naam maakten in de transportsector, kwam Tielbeke bij ons terecht om te zien wat wij voor hen konden betekenen.

Group 10013

De uitdaging

Tielbeke had behoefte aan een oplossing die de interne communicatie en efficiëntie zou verbeteren. Ze wilden een app ontwikkelen waarmee medewerkers op een centrale plek konden communiceren en verschillende bedrijfsprocessen konden beheren. Specifieke behoeften waren onder andere ritplanning, brandstofverbruik monitoren, urenregistratie en het melden van schades. Daarnaast was er een sterke wens om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen en een communitygevoel te creëren.

De oplossing

Wij ontwikkelden een op maat gemaakte app voor Tielbeke, die een breed scala aan functies integreerde om aan hun behoeften te voldoen. De app werd ontwikkeld als onderdeel van ons People Enterprise pakket en omvatte modules voor communicatie, ritplanning, brandstofverbruik, schade melden en urenregistratie. Door nauwe samenwerking met Tielbeke hebben we diepgaande integraties gerealiseerd met hun interne systemen, waardoor de app volledig werd ingebed in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Highlights

9

Communicatie

Communicatiemodule: Centrale plek voor interne communicatie en nieuwsberichten.

1

Ritplanning

Efficiënt beheer van ritten en planningen.

Group 9916

Brandstofmonitoring

Bewustwording en verlaging van brandstofverbruik door wekelijkse rapportages.

6

Schade melden

Eenvoudige en snelle manier om schades te rapporteren.

1

Urenregistratie

Gedetailleerde en locatie-specifieke urenregistratie voor medewerkers.

Daarnaast bevatte de app een personeelsfeed waar medewerkers foto's en berichten konden delen, wat bijdroeg aan een sterker communitygevoel. De app ondersteunde ook HR-processen zoals declaraties en verlofaanvragen.

De samenwerking met People Appy heeft heel goed uitgepakt, ze zijn erg flexibel en hebben overal in meegedacht en ons ontzettend goed geholpen!

Group 10015

Resultaat

De implementatie van de app heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen binnen Tielbeke. De interne communicatie is sterk verbeterd, en medewerkers voelen zich meer betrokken bij het bedrijf. Door de centralisatie van informatie en processen op één platform is de efficiëntie toegenomen en is er veel tijd bespaard. De digitalisatie van papiergebaseerde processen heeft geleid tot snellere en betrouwbaardere afhandeling van aanvragen en meldingen.

Specifiek heeft de app geholpen bij:

  • Verbeterde communicatie: Regelmatige updates van de directeur en interactie via de personeelsfeed hebben het communitygevoel versterkt.
  • Efficiëntie in bedrijfsprocessen: Integratie van ritplanning, schade melden en urenregistratie heeft geleid tot snellere en nauwkeurigere processen.
  • Brandstofbesparing: Bewustwording door wekelijkse rapportages heeft het brandstofverbruik verminderd.
  • Betrokkenheid van medewerkers: De personeelsfeed en interactieve functies hebben de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers vergroot.

Conclusie

De samenwerking met Tielbeke heeft geresulteerd in een succesvolle digitalisatie van hun bedrijfsprocessen en een significante verbetering van de interne communicatie. De op maat gemaakte app heeft niet alleen geleid tot efficiëntere werkwijzen en tijdsbesparingen, maar ook tot een hechtere gemeenschap binnen het bedrijf. De continue feedback en verdere ontwikkeling van de app zorgen ervoor dat Tielbeke blijft profiteren van de voordelen van digitalisatie en een verbeterde bedrijfsvoering.

Persoonlijk een rondleiding krijgen binnen PeopleAppy?

Vraag onze demo aan zodat jij zelf kunt ervaren hoe PeopleAppy werkt.