Tielbeke transport

People Appy heeft een significante bijdrage geleverd aan de digitale transformatie van Tielbeke.

Tielbeke_1123_A3A9910

Hoe kan PeopleAppy helpen bij het digitaliseren en moderniseren van onze bedrijfsprocessen, vergelijkbaar met de succesvolle transformatie die bij Tielbeke is gerealiseerd?

Introductie

We hebben Tielbeke geholpen bij het moderniseren van hun bedrijfsprocessen. Dit familiebedrijf, gespecialiseerd in transport, distributie en warehousing, met een uitgebreid wagenpark en meer dan 600 medewerkers, heeft door onze app een significante stap gezet in hun digitale transitie.

Group 9954

Het Probleem

De uitdaging was de noodzaak om achterhaalde, papieren processen te transformeren naar digitale oplossingen, wat een handige stap was om de operationele efficiëntie van Tielbeke te verhogen.

Samenvatting van de resultaten

Vink Digitalisering van verlofaanvragen en schademeldingen

Vink Verbeterde interne communicatie

Vink Verhoogde efficiëntie en productiviteit

De Uitdaging

Tielbeke had te maken met inefficiënties vanwege hun afhankelijkheid van papieren processen.

De Oplossing

We ontwikkelden een app die deze papieren processen digitaliseerde en integreerde in een modern, digitaal formaat, wat een revolutionaire verandering in hun dagelijkse werkzaamheden teweegbracht. 

De samenwerking met People Appy heeft heel goed uitgepakt, ze zijn erg flexibel en hebben overal in meegedacht en ons ontzettend goed geholpen!

Group 9953

Het Resultaat

De implementatie van onze app zorgde voor een efficiëntere workflow en verbeterde communicatie binnen Tielbeke, waardoor een succesvolle digitale transitie werd gerealiseerd.

Persoonlijk een rondleiding krijgen binnen PeopleAppy?

Vraag onze demo aan zodat jij zelf kunt ervaren hoe PeopleAppy werkt.